Tag n Award

Hello sunburn.how are you.!harinie xde tajuk yang menarik sangat just award n tag from Sys Lilo.thanks yarw sudi kasi award nie.hehe.blog aku sebernanya x layak nak ambik award nie!hukhuk.





thank yarw chumell lolzz awak nie!!!tahniah kerana follower sys dah mencecah 300!hehe.


From Kak Huda


Adakah anda happy?
bolehlah sikit2
Kenapa anda happy?
sebab saya happy.(merepek he3).
Apa benda yang membuat anda happy?
Maybe hadiah dari parents yang tahun lepas punyerw.
Pernah menerima tag?
pernah tapi xbuat.hehe.
Nyatakan warne anda suka?
pink,biru muda,hitam,oren,purple dan macam2.
Beritahu 9 orang yang akan anda tag?
Abby
Alia
Afiqah
Nisrine
Kak Farah Nasuha
Kak Ilah
Kak Fatihah
Kak Ana
Kak Mieya
Andakah anda happy dengan orang andaa tag itu?
bolehlah!!!


Thanks For Read The Post ;)

2 Munchy:

Cik Lilo said... [BALAS]

awh haha thanks amek award tu, apa pulak tak layak semua layak okay :)

♥Puteri Oreo♥ said... [BALAS]

welcomea!!!ahaks:)thanks yarw