ThankYou Haters


Helo peeps !
Today i feel so proud because now i have a  hater.*Hope my english not broken* Hehee , sy tak tahulah apa dosa sya kat dieorang sampai nk jelly jelly dgn blog sya ni . Sya tahulah kan blog sya cantik , kemas dan comel dan sya tahulah blog awk tu buruk macam wwttf -.- . Sory dear bloggers klau rasa percakapan sya ni sungguh menggedikk .

Sebelum tu sya nak tanya awk ni , sya ada tiru blog awk ke ? smpai nak hantar meseg kat sya mencarut bagai ni . apeelah awk ni pakai shit shit bagai . kan sya bagi awk bullshit baru tahu . Hater syg klau awk tak puas hati sangat dgn sya awk boleh terus terang je kat sya . Awk hantar meseg kat fbee sya ke ? Sya trima je apa yg awk nk cakap .

Tapi sebelum tu sebelum awk nk nasihatkan orang ,lebih baik awk tgok diri awk kat cermin tu dulu . dah perfect ke belum ni nak sound sound orang bagai . Awk sya baru je bukak blog ni semalam . Tapi tadi sya sign in shoutmix sya ,sya tgok dh ada meseg yg buat sya rasa kecewa dan sedih . Tak kisahla awk nk kata blog sya ni buruk ke apa . Tapi apa pown blog sya ttp blog sya .

Dan sya juga nk ucapkan trima kasih banyak-banyak kat awk yg sudah sedarkan sya yg blog sya ni burukk . trima kasih juga kat awk sbb sudi kata sy ni bajet . kfinee ,trima kasih atas semua tu yee haters . Dan tolongla yee jgn kata sya copy blog awk tu . Bile masa pulak sya copyy blog awk niee . Jangan perasanlah wehh! Blog kau pown aku tak tahuu . grr . whatthehell laa haterss!  . And i wiil bann your at my shoutmix . Thanks for all .P/s: Lets be original laa haterr . ahh , hell


Thanks For Read The Post ;)

2 Munchy:

LiLy Dax Kechik said... [BALAS]

setuju , mmg bengang sgt klu ad haters yg menyerabutkan mcm ni .smoga anda sabar ,biarkan mereka yg cemburu buta ni .hak4 :D

Mardhiah Marisha♥ said... [BALAS]

A'a,bengang . Hihi , thankyou for the support ;)