aku x pandai urus blog!!!

Halop,gues,my sunshine,my boyfriend mm.. jangan marah ek!itu cuma gurau ajerw saya xpernah ade boyfriend lgi ok,so tolonglah jangan ungkitknnyer lagi ok! mm..haha aaku niekan dahlah x pandai urus blog nk buat post lagi xmalu betulkan so,jangan marah ok,aku rsa nak luahkaan persaan saya katb koranglah tapi korang nak dengr ke!lagipon isi hati saya lain,isi htin saya just ader abc,ir jgung,goreng pisang hu3 guraaulah sayang oii~haha jangan marah ok,aku rasa aku dh xnak berbloglah sebab aku dah bosn berblog nie dahlah blog aaku xcantik like korang punya blog huh!sad dahlah guna mozzila firefox abis,blog aku hilang kolum sad sad sad!!! jangan rasa hatilah lagipon saya xnak salahkan koranglah hu3 jangan tengok award tu yer,sebernanya award tu post die x siap lagilah mm..blog aku hodoh!x cantik ,abis aku kutuk ku punyer blog xpe asalkan aku x kutuk blog korang semua ok,bye sebab ku naak marah! aha3 kidding dear bye!


Thanks For Read The Post ;)

3 Munchy:

BERRA said... [BALAS]

hoi mar , kau ni btul btul copycatss . x tao malu ke ape , tiru post org :P

♥Puteri Oreo♥ said... [BALAS]

kopycaats apa...hey..mu ingat mu sorang jerw ke buat tajuk camtu..banyak lagi dalam blog orang lain buat macam nie..mu ingat tajuk nie you reka ke..tolong cikit yer

♥Puteri Oreo♥ said... [BALAS]

huh..nak cari pasal kat laen ok