Chikomunchy will be deleted

hai ;)
harinie post aku xde gmbr da sbb malas nak seacrh dekat google.entah kenapa makin hari aku rasa macam xde mood dah nak tulis post nak mengupdate blog .buat header lain. x tau kenapa?mungkin kerana blog nie bagi aku membosankan kot.aku dah fikir da elok2 dan nak buat keputusan nak delete blog ni .

lagipon klau aku x delete pown sapa pulak yg nak update2 ni.aku dah xde mood da.rase bosan yg amat sgt dekat blog ni.! x tau kenapa.mungkin sbb ayik warna pink je kan.x kisah x cun pown .tapi aku update je.xpe lar maybe nie post terakhir kot sbb blog nie dah nak delete.say goodbye to this blog.


Thanks For Read The Post ;)

2 Munchy:

Diy Little Sunshine said... [BALAS]

nape nak post! sayang la dear... :)kalau da bosan, u boleh ubah2 blog ni.. :)

Mardhiah Marisha♥ said... [BALAS]

@Diy Little Sunshine

oke :D nanti sya try ubah.thanks support sya ;)