I Hate Copycats

helo,my Oreo'micha.Ok hri nie tajuk aku agak serius sikit hu3 try korang click kanan die akan keluar'No Copycats'ha ha ha padam muka korang.sapa suruh copycats aku nyer blog ok,mulai sekarang aku dah ade arahan ketat saper klik kanan untuk kopy sila keluardari aku punya blog sekarang!!!

janganlah marah.lagipon aku geramlah jugak aku buat letih2 korang nie main datang n copycats!!!!!hate orang suka copycats!!if you copy me.i can copy you back.hi hi barulah adil.tapi aku xnaklah copycats korang punyer blog so,janganlah kopycats aku punyer blog ok.!!hu3 dengan baik hatinya aku nak bagi korang splash satu sempena kopy aku punyer blog see that =) SPLASH!SPLASH!SPLASH! hu hu hu janganlah marah(eh!saper xmarah ade orang copycats aku nyer blog)tapi dibincngkan sapa copy aku nyer blog//erk???yang nie xleh tellah naanti orang tu malulah ok!!huhu aku dah geram sangaat nie.

bongoklah orang copy aku nyer blog!!aku tahu kau nak samaa dengan blog aaku niekan (just to oraang like copycats my blog)hu3 abis perkataan ksar aku tubit sorry +) aku dengan baik hati bagi korang satu background:-so don't copy my blog agi ok..sila ltaak kod background korang semua ok
n please janji xkopy my blog agains!!!


http://nyokiope.com/nyokiaya/ayasozai/kabe/pribon/gribon2/k_0317.gif

n do't kopy mine again ok..tu background yang cutest gilerr (: anbik yer bye2..love you if you not copycats my blog.n i respect you because do not copy my blogs..see again!!!


Thanks For Read The Post ;)

3 Munchy:

♥Puteri Oreo♥ said... [BALAS]

hu hu hu garanyer orang buat post nie!!!

♥Anis_Chan♥ said... [BALAS]

sapa copycat tu??
jahat betul..

♥Puteri Oreo♥ said... [BALAS]

mm..betul ade sorang budak nie..tpi sekaraang dah x!!!